Wn/hu/Ha nincs Gyurcsány Ferenc, nincs MSZP sem

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | huWn > hu > Ha nincs Gyurcsány Ferenc, nincs MSZP sem

2010. május 12., szerda
Ha Gyurcsány Ferenccel nyomorúságos volt az MSZP, a többi szocialistával még sokkal nyomorúságosabb lenne. Ideig óráig ugyan eltart az erodálódás. Gyurcsány Ferenc nélkül eltűnik az MSZP a süllyesztőben. A Fidesz végérvényesen be akarja fejezni a rendszerváltást [1]. Gyurcsány Ferenc egyes források szerint nem akar új pártot létrehozni, és a jobb oldal irányából is érezhető. Nem is kell, nincs szükség többpártrendszerre. Mondjuk ki: elég egy párt az országgyűlésbe.

Itt az adó!

Oszkó Péter még párszor jelentést ad az ország aktuális gazdasági helyzetről mielőtt átlép az LMP-be vagy csak kilép a pártból, mint ahogy most a tisztújítással eltűnnek a politikusok. [2] A kiöregedő Európának kiöregedő magyarországi lakossága, nem fog, nem akar, nem tud részt venni a négy év múlva esedékes parlamenti választásokon, az Európai Uniónak elég bajt okoz a görög gazdasági válság. Az MSZP fejest ugrott a siker fájáról, s közben minden ágat lefejelt. Alig jutott be a parlamentbe. 2010-ben a Jobbik azt a politikai erőt képviseli a Tisztelt képviselőházban, mint az MSZP. A kétharmados Fidesz siker lehetővé teszi a következő választásokra a három harmados sikert. A fiatalokat elnyomják, nem kapnak lehetőséget bizonyításra, nem dolgozhatnak. Magas a munkanélküliség.

Orbán Viktor akkora politikai nagyság, hogy sohasem hibázott, semmi rosszat nem tett, s hiába szerény, nem is lehetne róla semmi negatívumot mondani. Orbán Viktor személye elégséges a parlament egyedüli irányításához. Ha Orbán Viktor valaha is megbicsaklott volna annak külső országból bejövő hatás lehet az oka. Hajrá Orbán Viktor, hajrá Magyarország!

Referencia[edit | edit source]

  1. https://web.archive.org/web/20100514154645/http://www.stop.hu/articles/article.php?id=662999
  2. http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100512-oszko-iden-mar-no-a-gazdasag-tarthato-a-deficitcel.html

Lásd még[edit | edit source]

Források[edit | edit source]