Wb/jv/Wikiversity

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

Sugeng Rawuh ing Wikiversity. Iki sawijining komunitas kanggo sinau. Panjenengan bisa nemoaké kursus online ngenani apa waé ing kéné lan panjenengan bisa gawé kursus dhèwè uga.

Sawetara iki, Wikiversity isih dadi pirembugan.