Wb/jv/Resèp/Saté

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | ResèpWb > jv > Resèp > Saté
Jump to navigation Jump to search

Saté kuwi panganan kanggo lawuh kang wujudé arupa bakaran daging pitik, sapi utawa wedhus, kang disunduki ganggo sujèn. Saben panggonan uga duwé resèp dhéwé-dhéwé, kayata ing Jawa Timur utamané Madura, ing Jawa Tengah uga akèh jenisé.

Jawa Tengah[edit]

Jawa Timur[edit]

Bali[edit]