Wb/jv/Resèp/Kuwé talam

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | ResèpWb > jv > Resèp > Kuwé talam
Jump to navigation Jump to search

Kuwé talam iku sawijining kuwé teles

Bahan[edit]

  • Glepung Maizena 4 sèndhok mangan
  • Klapa satugel
  • Gula Jawa
  • Pandhan 3 lembar

Cara masak[edit]

  • Glepung maizena dijuri banyu sithik
  • Klapa diparut lan satené dipisah kanilé
  • Campuren maizena, santen, gula jawa lan pandhan. Digodhog sarwa diudhag dadi siji nganti kenthelé dadi rata. Kira-kira diudhag terus nganti 10 menit suwéné.
  • Sabanjuré disokaké ing cithakan
  • Kanil klapa didokoki uyah sithik lan maizena sasèndhok banjur digodhog nganti kenthel kira-kira 10 menit.
  • Sawisé banjur disok sadhuwuré kuwé wau
  • Demna lan lebokna kulkas
  • Yèn wis njendhel iris-irisen
  • Sugeng dhahar!