Wb/jv/Resèp/Jangan Menir

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | ResèpWb > jv > Resèp > Jangan Menir
Jump to navigation Jump to search

Jangan Menir

Bahan[edit]

  1. Godhong bayem kurang luwih rong gendhel
  2. Brmbang kang wis diiris tipis-tipis = 3 siung
  3. Jagung nom disisir = 1 tongkol
  4. Temu kunci = 1 ros
  5. Gambas kupas iris = 2 iji
  6. Uyah= sacukupe
  7. Gula = sacukupe

Cara Masak[edit]

  • Jagung nom digodhog nganti mateng
  • Cemplungke bayem lan gambas
  • Cemplungke temu kunci, uyah, gula lan brambang irisan
  • Diudhek nganti rata
  • Dimasak nganti umob