Wb/jv/PustakaWiki:Nyunting kaca

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > PustakaWiki:Nyunting kaca
Jump to navigation Jump to search

/Pustakawiki iku sawijining buku kanggo piwulangan sing migunakaké, kang artiné sapa wae bisa nyunting artikel sing ora direksa lan ngetrapake owah-owahan iku langsung ing kaca kuwi uga.

Kaya déné Wikipedia, Wikibook utawa Pustakawiki migunakaké cara kang padha mung béda pangetrapané. Panjenengan bisa nyoba ing kothak wedhi. Panggonan iki kanggo sinau kepriyé cara tag PustakaWiki lumaku.

Panjenengan bisa miwiti ngetik ing kothak teks mau. Panjenengan bisa nambahi katrangan utawa mbeneraké katrangan sing klèru. Eling, tulisan ing wikipedia kudu nétral! Sawisé tulisan wis dadi, panjenengan beciké nonton dhisik sadurungé disimpen.