Wb/jv/PustakaWiki:Kenangapa nyumbang nang buku cithakan sumber tinarbuka

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > PustakaWiki:Kenangapa nyumbang nang buku cithakan sumber tinarbuka
Jump to navigation Jump to search

Iki sawetara alesan kang bisa lelandhesan panjenengan melu cawé-cawé ngguyubi PustakaWiki iki:

  1. Nurunaké ngèlmu panjenengan kanggo wong liya ora kétung mung kanthi cekak
  2. Ngèlmu bisa ngrembaka cepet yèn bisa dibagi kanggo wong liya.
  3. Ngèlmu luwih piguna yèn diamalké. Kabèh ngèlmu sing panjenengan duwèni durung 100% diamalaké, dadi tulisen lan wong liya bisa ngamalaké.