Wb/jv/Kristen

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > Kristen
Jump to navigation Jump to search

Kristen punika, agami ingkang dipun adegaken déning Rasul Paulus adhedhasar ajaranipun Gusti Yesus. Kitab suci tiyang Kristen punika Alkitab. Tiyang Kristen sembahyang ing satunggiling greja. Agami Kristen punika kapérang antawisipun:

Sanèsipun punika ugi saged kapèrang miturut dénominasinipun.