Wb/jv/Gnu/Linux kanggo Awam/Dolanan ing Linux

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Gnu/Linux kanggo AwamLinux kanggo Awam > Dolanan ing Linux
Jump to navigation Jump to search

Ing Linux, dolanan (game) durung bisa sampurna kaya déné ing Windows. Ananging, wis akèh sawetara dolanan sing lumaku ing Linux kanthi becik. Sawetara program dolanan seka Windows, Atari, utawa Macintosh bisa kalakokaké ing Linux liwat emulator. Ana dolanan sing asli

Daftar dolanan ing Linux[edit]

  • FrozenBubble
  • Pysol
  • (lsp)