User talk:Anggoro

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Sugeng rawuh mas. Kula dèrèng ngertos kados nyerat punapa ing incubator punika. Mbokmenawi mangké saged nyerat cariyos-cariyos sakedhik. Mugi-mugi kathah suksèsipun! Meursault2004 12:05, 21 September 2006 (UTC)

Test adminship[edit]

Hi! I sysopped you, meaning you are a test administrator now. Use your powers carefully and remember: do not use them outside of your Javanese test. Good luck! Dbmag9 16:18, 4 March 2007 (UTC)