User:Wirjadisastra/Pramasastra Bulân Samangkén

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Artikel kang wis dadi Artikel Pilihan ing Wikipedia Jawa (miturut wektu pamasangané)[edit]

2014[edit]

  • Desember :
  • November :
  • Oktober :
  • September :
  • Agustus :
  • Juli : [[|Wp/mad/Kabupaten_Sumenep|Kabupaten Songennep]]
  • Juni :
  • Mei :
  • April :
  • Maret :
  • Februari :
  • Januari : Thích Quảng Đức

2013[edit]

2012[edit]

2011[edit]

2010[edit]

2009[edit]

2008[edit]

2007[edit]

Artikel kang wis dadi Artikel Pilihan ing Wikipedia Jawa (miturut topik/kategori)[edit]

Agama, mistik, lan mitologi[edit]

Asmaaulhusna (September 2008) - Buddha (Mei 2009)

Basa lan linguistik[edit]

Aksara Bali (Februari 2011), Basa Sangskreta (Juli 2011)

Biologi lan kedokteran[edit]

Badhak Jawa (Maret 2008) - Kucing - Lele - Singa - DNA (Maret 2009) - Tetanduran ngembang (September 2009) - Sèl (biologi) (Maret 2010) - Pantun (April 2010) - Kembang Kemboja (November 2012) - Influenza (Oktober 2013)

Bisnis, ekonomi, lan keuangan[edit]

Euro (Januari 2013)

Budaya lan masyarakat[edit]

Cemara Natal - Rontal - Wayang - Natal (Desember 2009) - Tiyang Minang (Juli 2012) - Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

Filsafat[edit]

Globalisasi (Mei 2008)

Fisika lan astronomi[edit]

Kalèndher Jawa (Mei 2010) - Tata Surya (Maret 2013)

Geografi lan panggonan[edit]

Bengawan Solo - Candhi Sukuh - Prambanan - Alas tropis (Oktober 2009) - Jenéwa (April 2013) - Bordeaux (Juni 2013)

Geologi, geofisika, lan meteorologi[edit]

Pamanasan global (Januari 2009)

Hukum[edit]

Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

Kulawarga raja, bangsawan, lan lambang[edit]

Praja Mangkunagaran (November 2008) - Gajah Mada (Februari 2013)

Kimia lan mineralogi[edit]

Komputer[edit]

Panganan lan ombènan[edit]

Roti (Desember 2012)

Matematika[edit]

Media[edit]

Ensiklopedhi - Si Unyil (April 2012) - Titanic (Mei 2012) - Slumdog Millionaire (September 2012)

Militèr[edit]

Perang Enem Dinten (Juni 2008) - Perang Yom Kippur (Oktober 2008)

Musik[edit]

Olahraga lan dolanan[edit]

Pendhidhikan[edit]

Universitas Indonésia (Mei 2013)

Penghargaan lan tandha jasa[edit]

Perhubungan[edit]

Titanic (Mei 2012)

Pulitik lan pamaréntahan[edit]

Etiopia (Januari 2008) - Yunani (Juli 2009) - Jawa Tengah (Juni 2009) - Indonesia (Agustus 2009) - Perserikatan Bangsa-Bangsa (November 2009) - Dewan Kaamanan PBB (Februari 2010)- Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

Sastra[edit]

Hanacaraka (Agustus 2008) - Kakawin Ramayana - Kakawin Sutasoma - Kidung Sundha - Bebungah Sastra Rancagé (Juni 2012)

Sajarah[edit]

Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

Seni, arsitektur, lan arkeologi[edit]

Tèknik lan tèknologi[edit]

Tokoh[edit]

Cleopatra (Februari 2008) - Johannes Jacobus Ras - Kartini (April 2008) - Eva Peron (Desember 2008) - Pramoedya Ananta Toer (Februari 2009) - Adolf Hitler (April 2009) - Albert Camus (Januari 2010) - Julian Assange (Januari 2011) - Mustafa Kemal Atatürk (Maret 2011) - Florence Nightingale (April 2011) - Gesang Martohartono (Mei 2011) - Gajah Mada (Februari 2013)

Uga delengen[edit]


Kategori:Wikipedia