Jump to content

Template:Wy/hbs/Upozorenje

From Wikimedia Incubator
Travel Warning UPOZORENJE: Nije uneseno!
[pogledaj] [uredi] [historija] [osvježi] Dokumentacija šablona

Ovaj šablon služi za dodavanje upozorenja na vrhu stranice (iznimno, u nekom odjeljku) ako se čitatelja treba upozoriti o aktualnom stanju nekog mjesta ili puta prema njemu, npr. zatvorene granice, zatvorene ceste, incidenti, nemiri, rat, razoreno u potresu, raširena epidemija neke bolesti, ilegalno posjedovanje nekih stvari, ilegalna odjeća, opasno po život, itd.

Upotreba[edit source]

{{Upozorenje
| 1 = tekst upozorenja
| ažurirano = datum kada je upozorenje zadnji puta ažurirano
}}

Primjeri[edit source]

Travel Warning UPOZORENJE: Talibani su preuzeli kontrolu nad Afganistanom. Situacija u Afganistanu vrlo je nestabilna i putovanje u Afganistan je ekstremno opasno. Nasilni incidenti događaju se diljem zemlje, a i dalje postoji stalna i vrlo velika prijetnja od terorističkih napada diljem Afganistana, uključujući međunarodnu zračnu luku Kabul i kopnene granične prijelaze. Letovi iz Afganistana su ograničeni. Većina veleposlanstava je zatvorena. Nemojte očekivati da ćete moći dobiti konzularnu pomoć. Mnoge vlade savjetuju da se ne putuje u Afganistan.
(Informacije zadnji puta ažurirane 21 Aug 2022)
{{Wy/hbs/Upozorenje
| 1 = Talibani su preuzeli kontrolu nad Afganistanom. Situacija u Afganistanu vrlo je nestabilna i putovanje u Afganistan je '''ekstremno opasno'''. Nasilni incidenti događaju se diljem zemlje, a i dalje postoji stalna i vrlo velika prijetnja od terorističkih napada diljem Afganistana, uključujući međunarodnu zračnu luku Kabul i kopnene granične prijelaze. Letovi iz Afganistana su ograničeni. Većina veleposlanstava je zatvorena. Nemojte očekivati da ćete moći dobiti konzularnu pomoć. Mnoge vlade savjetuju da se ne putuje u Afganistan.
| ažurirano = 21. august 2022.
}}