Template:Wb/jv/Kawicaksanan

From Wikimedia Incubator
Symbol OK.svg Kaca puniki inggih kawicaksanan resmi ing Wikipedia basa Jawi. Isinipun sampun katampi déning para panganggé lan dipunanggap dados standar ingkang kedah dipunturuti déning sedaya panganggé.