Talk:Wb/jv/Kaca Utama

From Wikimedia Incubator
< Talk:Wb/jv(Redirected from Talk:Wb/jv)
Jump to: navigation, search

==Usul dianakake bab anyar== kang isine : Usul dianakake bab anyar kang isine :

  • Kabudayan Jawa, perangane sumangga, bisa :
    • Adat istiadat
      • Upacara adat wiwit lahir, tulak bala, palakrama, seda
      • Upacara-upacara liyane kaya sekaten lsp.
      • Penanggalan Jawa, pawukon lsp.
    • Kesenian
      • Wayang
        • Lakon Mahabarata
        • Lakon Ramayana
      • Tembang (dialihake mrene)
      • Gamelan
      • Kethoprak
      • Ludruk
    • Lsp.

Matur nuwun.Pras 14:32, 24 April 2008 (UTC)

sarujuk kemawon. wonten sisih pundi becikipun?

Anggoro 05:45, 29 April 2008 (UTC)