Jump to content

Inkubátor:Szerzői jogok (Incubator:Copyrights/hu)

From Wikimedia Incubator
This page is a translated version of the page Incubator:Copyrights and the translation is 100% complete.

Az Inkubátoron minden közreműködés a feltöltő tulajdona, hacsak nincs más jelezve (például: a feltöltő közkincsnek számító szöveget is feltölthet, vagy engedélyt kaphatott más anyagának a jelen szerzői jogi szabályok alatti feltöltésére). Az oldal teljes tartalma a következő szabályok szerint lett publikálva, hacsak máshogy nem jeleztük (például: egyértelműen megjelölt idézetek);

Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.

A „Save page” gombra kattintással elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot. Ezen túl ezzel visszavonhatatlanul publikálod a szerkesztésed a CC-BY-SA 3.0 licenc alatt, illetve a fenti, vastagon szedett bekezdés szerint. Ha nem értesz egyet a fenti feltételekkel, akkor ne küldd be az anyagod az Inkubátorra.

További információkat az angol Wikipédia szerzői jogi oldalán találhatsz (angolul).