Wb/jv/Tembang/Campursari

From Wikimedia Incubator
Wb > jv > Tembang > Campursari
< Wb‎ | jv‎ | Tembang
Jump to: navigation, search

Campursari kuwi sawijining genre Tembang Jawa gagrag anyar kang diiringi nganggo piranti musik campuran modhern lan gamelan. Iramane uga arupa campuran saka irama langgam, kroncong lan dangdut. Penyanyi lagu-lagu Campursari kang kondhang antara liya Manthous, Sonny Jos lan Didi Kempot.

Daftar Lagu Campursari[edit]

Delengen uga[edit]