Wq/jv/Tepas

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jv(Redirected from Wq/jv/Kaca Utama)
Wq > jv > Tepas
Jump to navigation Jump to search


20 kaca ing basa Jawa

Klumpukan cuplikan kang kena dibesut, diturun, lan didum sapa baé kanthi mardika

Bebuka · FAQ · Pitulung · Kontak · Vèrsi punsèl

Cuplikan
Wong, buku, filem...
Cuplikan
Tembung gawéan
Kèwan, Wit-witan, tradhisi...
Tembung gawéan
Cuplikan populèr
Paribasan, pakaryan, negara...
Cuplikan populèr


Young Ki Hadjara Dewantara 2 February 1947 KR.jpg "Ing ngarso sung tulodo, Ing madyo mangun karso, Tut wuri handayani."

Ki Hadjar Dewantara., bapak pendhidhikan Indonésia

Wikimedia-logo.svg
Commons Commons
Panyimpenan barkas mardika
Wikiwarta Wikiwarta
Warta mardika
Wikisastra Wikisastra
Bausastra lan dasanama
Wikipustaka Wikipustaka
Pustaka lan gagaran mardika
Wikipédia Wikipédia
Bauwarna
Wikispésies Wikispésies
Babagan spésies
Wikiversitas Wikiversitas
Abahan lan kagiyatan sinau mardika
Wikiwisata Wikiwisata
Panuntun wisata mardika
Wikisumber Wikisumber
Kapustakan mardika
Wikidhata Wikidhata
Panyimpenan dhata mardika
Méta-Wiki Méta-Wiki
Pangendhalèn proyèk Wikimédia
MédhiaWiki MédhiaWiki
Pangembangan piranti alus wiki