Wy/hu/Wikivoyage:Csűrtájolók

From Wikimedia Incubator
< Wy‎ | hu
Wy > hu > Wikivoyage:Csűrtájolók

Egy régi wikis szokás a csűrcsillagok (angolul: barnstars) adományozása. Ez egy kép egy vas csillagról, amellyel a csűröket díszítették az Egyesült Államok északkeleti részén.

Közreműködésekhez, amelyek nem elég jelentősek egy csűrtájoló adományozásához, de szeretnéd a közösség tudtára adni, hogy végeztél egy jelentős munkával, megünnepelheted ezen a lapon.

Csűrtájolók adományozása[edit | edit source]

A lent található csűrcsillagok közül válaszd ki a megfelelőt, és egy személyes üzenettel helyezd az el a kiválasztott díjazandó szerkesztő vitalapján!

Példa: [[File:Barncompass.png|thumb|Emesének kitartó munkájáért. ~~~~]]

Szebbé teheted a csűrtájolót, ha a {{Wy/hu/Csűrtájoló}} sablonnal keretbe foglalod, a fenti példa így nézne ki:

{{Wy/hu/Csűrtájoló
 |kép=Barncompass.png
 |cím=Egy díj neked
 |üzenet=Emesének kitartó munkájáért. ~~~~
 }}
Egy díj neked
Emesének kitartó munkájáért. ~~~~


Csűrtájolók[edit | edit source]

Csűrtájoló Fájlnév Leírás
Barncompass 1.png Ezek a csűrtájolók, az elsők a Wikivoyage-on, különösen kiváló közreműködés elismerésére szolgálnak, hogy tudassák az emberekkel, hogy nehéz, szép és értékes munkájukat látják és elismerik. Az öt lényegében ugyan az kisebb módosításokkal.
Barncompass 2.png
Barncompass 3.png
Barncompass.png
Barncompass 5.png
Wikivoyage-three-armed-barnstar.svg A Wiki lelke csűrtájoló. A Wikivoyage logójához hasonló jelvény, amely a magáért wikiért sokat tevő szerkesztőknek adományozható.
Barnstar Compass.png A Pontos mutató csűrtájoló. Egy iránytű, amelyet azoknak adományozunk akik sok segítséggel és törődéssel vezetik az új szerkesztőket a Wikivoyage forgalmas tengerén.
Barncompass-Gold.png A Szorgalom Csűrtájolója kiváló vizsgálódásokat, precíziót és közösségért tett szolgálatot felmutató szerkesztőknek adományozható.
Barncompass-Silver.png A Jómunkásemberek Csűrtájolója azoknak, akik fáradhatatlanul végzik a munkaigényesebb vagy ismétlődő feladatait a Wikipédiának.
Barncompass-Europe.png Az Európa-ismerő csűrtájolót, azoknak a szerkesztőknek adjuk, akik számottevő munkát végeztek a kontinens, és az azt magában foglaló helyekről szóló cikkek terén.
Barncompass-Asia.png Az Ázsia-ismerő csűrtájolót, azoknak a szerkesztőknek adjuk, akik számottevő munkát végeztek a kontinens, és az azt magában foglaló helyekről szóló cikkek terén.
Barncompass-Africa.png Az Afrika-ismerő csűrtájolót, azoknak a szerkesztőknek adjuk, akik számottevő munkát végeztek a kontinens, és az azt magában foglaló helyekről szóló cikkek terén.
Barncompass-North America.png Az Észak-Amerika-ismerő csűrtájolót, azoknak a szerkesztőknek adjuk, akik számottevő munkát végeztek a kontinens, és az azt magában foglaló helyekről szóló cikkek terén.
Barncompass-South America.png A Dél-Amerika-ismerő csűrtájolót, azoknak a szerkesztőknek adjuk, akik számottevő munkát végeztek a kontinens, és az azt magában foglaló helyekről szóló cikkek terén.
Barncompass-Australia & Oceania.png Az Ausztália-ismerő csűrtájolót, azoknak a szerkesztőknek adjuk, akik számottevő munkát végeztek a kontinens, és az azt magában foglaló helyekről szóló cikkek terén.