Wq/ms/Ashley Graham

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | ms
Wq > ms > Ashley Graham

-Ashley Graham-

Ashley Graham Ervin (lahir 30 Oktober 1987)ialah model Amerika dan penyampai televisyen. Graham membuat penampilan sulungnya di muka depan Sports Illustrated Swimsuit Issue pada 2016. Setahun kemudian, dia menerbitkan buku pertamanya, A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like , yang menyumbang kepada advokasinya dalam positif badan dan pergerakan inklusi.

Kata Kata Hikmah(Terjemahan Bahasa Melayu)

~ Saya rasa wanita fikir saya memberi inspirasi kerana saya tidak menyesal. Saya mempunyai selulit. Saya mempunyai lemak belakang. Saya mempunyai perut yang kental. Tetapi saya mengerjakan badan saya seperti saya tidak kerana saya tidak tahu mana-mana badan lain. Tak tahu macam mana nak kurus. Saya hanya tahu bagaimana untuk menjadi seperti Ashley.

~ Perkataan mempunyai kuasa. Perkara yang anda katakan kepada diri sendiri sebagai ibu bapa - perkara yang anda katakan mungkin sekali sahaja kepada anak-anak anda - mereka menerimanya, dan mereka membawanya ke dunia sebenar mereka dan ke dalam kehidupan mereka dan seterusnya.

~ Apabila berat badan wanita bertambah, mereka mula menilai diri mereka sendiri. Tetapi siapa yang peduli!Peluk apa yang anda ada. Katakan,'Perut, anda mungkin menonjol keluar hari ini, tetapi saya akan memilih untuk mencintai anda dan memelihara anda.'

~ Gadis-gadis yang mempunyai badan melengkung boleh membuat apa-apa sahaja rupa - itulah suatu kebolehan istimewa yang kita ada.

~ Terlalu gemuk, terlalu kurus, terlalu bising, terlalu senyap - Saya tidak akan pernah memenuhi piawaian yang dicipta oleh orang lain untuk saya. Daripada akur, saya memprotes.

Sumber:https://www.brainyquote.com/lists/authors/top-10-ashley-graham-quotes