Wq/jv/Jer Basuki Mowo Beo

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Jer Basuki Mowo Beo
Jump to navigation Jump to search

Jer Basuki Mowo Beo iki artine barang sopo wae seng pengen sukses kui kudu duweni modal. Yoiku modal lahir lan batin. Engkang kamaksud modal lahir niku engkang kasebut ugo finansial, lan engkang dimaksud modal lahir niku kados ilmu, pengalaman lan lintunipun.