Wq/jv/Harling Bassukarno

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Harling Bassukarno

Harling Bassukarno (lair 6 November 1984) minangka seniman Indonesia sing ndue gaya "Surrealisme Dekoratif".

Kutipan[edit | edit source]

  • Seni minangka pangerten mental babagan pemberontakan saka alam bawah sadar sing nemtokake makna kejujuran ing karya.
    • Impen minangka imajinasi nalika mikir yén impen iku mung kembang turu, nanging nyatane impen uga pesen saka imajinasi.
  • Ngupaya makna yaiku nggayuh kekuwatan sing pengaruh ing sawijining karya seni.
    • Mlaku kanthi wektu iku lelungan sing dawa, yén mandheg ngaso banjur wektu bakal terus lan ora bakal mandheg.
  • Aku nari ing kanvas sing diubengi malaekat kanthi warna lan dimensi edan.
    • Impenku yaiku ndeleng, ngrungokake lan ngrasakake geter khayalan sing metu saka segara sing adhem lan biru.
  • Aku wis bola-bali keprungu swarane alam nyawiji kanthi gludug ombak lan badai badai, aku bakal melu percaya yen Panjenengan wis bandage kasetyan.
    • Aku gumun banget karo kesejukan-Mu, mula aku njaluk tulung marang Panjenengan supaya tentrem ing sajroning jiwa lan njaga iman lan kasetyan ing napas.
  • karakter sing diduweni artis bisa dideleng saka karya sing digawe kanthi tulus lan kekuwatan idealisme ing jiwane.

Pranala njaba[edit | edit source]

Flag of Indonesia.svg
Sinau luwih lengkap babagan Harling Bassukarno ing Proyek Wikimedia liyane
Wikipedia
Wikipedia mempunyai rencana mengenai: