Wq/jv/Ajining diri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Ajining diri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana

Wq/jv/Ajining diri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana.

  • Tegesé: Nilai mandhiri ana ing cangkem, nilai fisik ana ing sandhangan.
Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z