Wn/jv/Wikinews:Prakawis Wikinews

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Wikinews:Prakawis Wikinews
Jump to navigation Jump to search
Logo Wikinews

Wikinews utawa Wartawikiiku sawijining wiki sing magepokan kaliyan aktualitas utawa pawarta-pawarta sing isih anget utawa anyar. Situs iki dikelola déning yayasan Wikimedia.

Kanggo gawé akun, coba priksani kaca log mlebu.

Kabèh isi PustakaWiki iki ing ngisoré lisensi dokumentasi bebas GNU. Mula saka kuwi, kabèh informasi kang ana ing Wartawiki bisa bébas disebar lan disalin.