Wn/jv/Para mudha Maluku nggawé onar nalika dina tanggap warsa RMS ing Assen, Walanda

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Para mudha Maluku nggawé onar nalika dina tanggap warsa RMS ing Assen, Walanda
Jump to: navigation, search

25 April 2008

Ing tanggal 25 April 2008 wingi sing saben taun dirayakaké déning komunitas "Maluku Kidul" ing Walanda minangka "Dina Kamardikan RMS" utawa Dina Kamardikan Republik Maluku Selatan, para mudha RMS nggawé onar. Para mudha iki nglakoni aksi vandalisme ing kutha Assen ing wétan Walanda. Para Pulisi nanging lekas tanggap lan padha nangkepi para durjana iki.