Wn/jv/Para anggota partai komunis Rusia nesu karo film Indiana Jones sing anyar

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Para anggota partai komunis Rusia nesu karo film Indiana Jones sing anyar
Jump to navigation Jump to search
Simbul palu arit minangka simbul komunisme sing katon ing gendéra Uni Sovyèt.

Jemuwah, 23 Mei 2008

MOSKWA - Para anggota partai komunis ing Rusia padha nesu karo film Indiana Jones sing anyar lan judulé Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull . Ing film iki para paraga durjana iku wong Uni Sovyèt.

Sumber[edit]

Uga delengen[edit]