Wn/jv/Para anggota partai komunis Rusia nesu karo film Indiana Jones sing anyar

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Para anggota partai komunis Rusia nesu karo film Indiana Jones sing anyar
Jump to: navigation, search
Simbul palu arit minangka simbul komunisme sing katon ing gendéra Uni Sovyèt.

Jemuwah, 23 Mei 2008

MOSKWA - Para anggota partai komunis ing Rusia padha nesu karo film Indiana Jones sing anyar lan judulé Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull . Ing film iki para paraga durjana iku wong Uni Sovyèt.

Sumber[edit]

Uga delengen[edit]