Wn/jv/Montor Mabur Boeing 747 Pecah Dadi Loro ing Bandhara Brussel

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Montor Mabur Boeing 747 Pecah Dadi Loro ing Bandhara Brussel
Foto berkas montor mabur Boeing 747 Kalitta Air

Minggu, 25 Mei 2008

Sawijining montor mabur barang Boeing 747 duwèkané perusahaan Amérika Sarékat Kalitta Air pecah nalika lepas landhas ing Bandara Brussel. Kabèh awak montor mabur slamet ing kacilakan iki kanthi migunaaké paluncur penylametan.

Sumber[edit | edit source]