Wn/jv/Luna Maya nganggo jilbab supaya bisa dadi bintang reklame ing Acèh

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Luna Maya nganggo jilbab supaya bisa dadi bintang reklame ing Acèh
Jilbab

Minggu, 8 Juni 2008

Luna Maya, bintang reklame sawijining tilpun sélulèr Indonésia, saiki kudu nganggo jilbab yèn gambaré arep dipasang ing baliho-baliho ing Acèh. Akèh warga Provinsi Naggroë Aceh Darussalam sing nrapaké saréngat Islam, padha nolak gambar Luna Maya sing dipasang tanpa nganggo jilbab. Akiré Luna Maya kudu ngalah.

Sumber[edit | edit source]