Wn/jv/KITLV mbabar buku Arjunawiwaha anggitan Mpu Kanwa mawa pertalané ing basa Inggris

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > KITLV mbabar buku Arjunawiwaha anggitan Mpu Kanwa mawa pertalané ing basa Inggris

Rebo, 4 Juni 2008

LEIDEN - Yayasan KITLV ing Leiden, Walanda mbabar buku perkara kakawin Arjunawiwaha anggitan mpu Kanwa saha pertalané ing basa Inggris. Buku iki sing digarap déning Prof. Dr. Robson saka Australia, isiné yaiku pambuka, suntingan tèks saha pertalané ing basa Inggris saka kakawin misuwur iki. Kakawin Arjunawiwaha sadurungé wis tau dibabar ing taun 1850 déning Friedrich, taun 1926 déning Poerbatjaraka lan pungkasan ing taun 1926 déning Kuntara Wiryamartana.

Sumber[edit | edit source]