Wn/jv/Jusuf Kalla: Kreteg Suramadu bakal rampung ing wayah sataun sadurungé kampanye Pemilu 2009

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Jusuf Kalla: Kreteg Suramadu bakal rampung ing wayah sataun sadurungé kampanye Pemilu 2009
Jump to: navigation, search

7 April 2008

Jusuf Kalla, Wakil Présidhèn Républik Indonésia nyatakaké yèn Kreteg Suramadu sing ngubungaké Surabaya karo Bangkalan, Madura bakal rampung sadurungé sasi April 2009. Dadi bakal rampung sadurungé Kampanye Pemilu taun 2009. Yèn rampung, mengko para pulitikus kaya dhèwèké bisa luwih gampang kampanye ing Pulo Madura.

Sumber[edit]