Wn/jv/Ing Britania Raya, para guru mogok nyambut gawé kapisan ing 21 taun

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Ing Britania Raya, para guru mogok nyambut gawé kapisan ing 21 taun
Jump to: navigation, search

Kemis, 24 April 2008

In Britania Raya (Inggris) para guru mogok nyambut gawé.

Sumber[edit]