Wn/jv/George Bush ketemu Présidhèn Guatemala

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > George Bush ketemu Présidhèn Guatemala
George W. Bush lan Alvaro Colom

Senèn, 28 April 2008

Présidhèn Amérika Sarékat George Bush patemon karo Présidhèn Guatemala Alvaro Colom ing Gedhong Putih. Ing patemon iki utamané diwicarakaké kerja sama antara AS lan Guatemala perkara pamenggakan panylundhupan narkoba saka Guatemala menyang AS. Saliyané iku uga diomongaké perkara imigrasi saka Guatemala menyang AS.

Sumber[edit | edit source]