Wn/jv/Casey Stoner jawara ing Sirkuit Donington Park

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Casey Stoner jawara ing Sirkuit Donington Park
Jump to: navigation, search

Senèn, 23 Juni 2008

Pambalap asal Australia, Casey Stoner (22), saka tim Ducati Marlboro dadi panguwasa Sirkuit Donington Park, Inggris, sawisé ngrampungaké 30 lap kanthi wektu 1 jam 29,325 menit, Minggu (22/6). Déné Rosi ana ing posisi loro lan Perdosa ing posisi telu.

Saka kelas 250 cc pambalap Finlandia Mika Kallio saka tim Red Bull KTM 250 isih tetep nguwasani kelasé sawisé ngrampungaké 27 puteran ing Sirkuit Donington Park kanthi wektu 42 menit 14,410 detik.

Sumber[edit]