Wn/jv/Anggota yakuza matèni wong ing Tokyo

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jv(Redirected from Wn/jv/Anggota yakuza mateni wong ning Tokyo)
Wn > jv > Anggota yakuza matèni wong ing Tokyo
Jump to: navigation, search

Minggu, 8 Juni 2008

Sawijining wong Jepang umur 25 taun, anggota yakuza, nabraki lan nusuki wong ing distrik Akihabara, Tokyo. Distrik iki terkenal kanggo pencinta mangga.

Wong-wong sing ditusuk jumlahe ana 16 lan 7 nganti mati.