Wb/jv/Wayang/Wayang Golèk

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | WayangWb > jv > Wayang > Wayang Golèk
Jump to navigation Jump to search

Wayang Golek iku sawijining seni tontonan wayang sing kagawé saka bonéka kayu. Wayang iki populèr banget ing wilayah Pasundhan.

Pranala njaba[edit]