Wb/jv/Paugeran nulis Aksara Jawa/Angka Jawa

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Angka Jawa nganggo sistém désimal.

Jawa 1.png1 Jawa Nga Lelet.png2 Jawa 3.png3 Jawa 4.png4 Jawa 5.png5 Jawa E.png6 Jawa 7.png7 Jawa Pa Murda.png8 Jawa Ya.png9 Jawa 0.png0

Angka-angka Jawa ing publikasi sing luwih mutakir biasané nganggo angka Éropah. Angka Arab utamané angka ۲ (loro) kadhangkala dienggo kanggo nandhani réduplikaso.

Mangga mirsani[edit]