Wb/jv/Kawruh Basa Jawa/Tembung ing Basa Jawa/Basa kanthi tembung kang premana/Tembung ateges tanpa

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search
  • Anyep : tanpa rasa
  • Bledhèh: tanpa benik
  • Brindhil: Tanpa godhong
  • Brondhol: tanpa wulu
  • Brumbung: tanpa suthang
  • Buntung: tanpa buntut
  • Cemplang: tanpa uyah
  • Dadakan: tanpa antan-antan
  • Dhèprok: tanpa sikilan
  • Gabug: tanpa isi (pari)
  • Gothang: tanpa suthang siji
  • Grumpung: tanpa irung
  • Gundhil: Tanpa wulu
  • Gundhul: tanpa rambut
  • Kotang: tanpa lengenan
  • Kothong: tanpa isi
  • Kuthung: tanpa gulon
  • Legeh: tanpa gawan
  • Legena: tanpa sandhangan
  • Ligan: tanpa wrangka
  • Ngeblak: tanpa aling-aling
  • Ngujawara: tanpa perlu
  • Ngamplah: tanpa guna
  • Ompong: tanpa untu
  • Perung: tanpa godhong kuping
  • Prucul: tanpa sungu
  • Sélak: ora ngakoni
  • Sukun: tanpa isi
  • Suwung: tanpa wong
  • Trondhol: tanpa wulu
  • Tukung: tanpa buntut
  • Wuda: tanpa sandhangan