Wb/jv/Kawruh Basa Jawa/Tembung ing Basa Jawa/Basa kanthi tembung kang premana/Arané wektu

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search
  1. Byar : 06.00
  2. Gumatel : 09.00
  3. Pecat sawed : 10.00
  4. Wisan gawé : 10.00
  5. Bedhug Duhur : 12.00
  6. Tengangé : 11.30
  7. Lingsir kulon : 12.30
  8. Ngasar : 15.00
  9. Tunggang gunung : 17.00
  10. Tibra layu : 17.30
  11. Maghrib, surup : 18.00
  12. Bakda Maghrib : 18.30
  13. Ngisak : 19.00
  14. Bakda Ngisak : 20.00
  15. Sirep bocah : 22.00
  16. Sirep wong : 23.00
  17. Bedhug wengi : 24.00
  18. Lingsir wengi : 01.00
  19. Titiyoni : 02.00
  20. Jago kluruk sepisan :03.00
  21. Bedhug telu (Subuh) : 04.00
  22. Jago kluruk kaping pindho : 04.00
  23. Jago kluruk kaping telu : 05.00
  24. Saput lemah : 05.30