Wb/jv/Kawruh Basa Jawa/Tembung ing Basa Jawa/Basa kanthi tembung kang premana/Arané ambu

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search
  1. Ampas bosok : bacin, tengik
  2. Arum dalu : arum
  3. Bathang kéwan : badheg
  4. Beras lawas : penguk
  5. Iwak : amis
  6. Kandhang : sengak
  7. Kembang Mlathi : wangi
  8. Krambil bosok : lecit, tengik
  9. Kringet : apek
  10. Lombok gorèng : sumegrak
  11. Menyan obong : sengir
  12. Ompol/ uyuh : pesing
  13. Pecerèn : banger
  14. Tape : sumegrak
  15. Tembako : langu
  16. Tikus curut : langu
  17. Tléthong : sumentung
  18. Wedhus : prengus