Wb/jv/Dolanan/Dolanan nganggo tembang

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | DolananWb > jv > Dolanan > Dolanan nganggo tembang
Jump to navigation Jump to search

Ing tanah Jawa, dolanan akèh kang nganggo tetembangan. Ana kang mung dadi imbuhan bèn bisa seneng-seneng sinambi dolanan, bisa uga dadi intiné dolanan.

  1. Jamuran
  2. Kidang Talun
  3. Jaranan
  4. Cublak-Cublak Suweng