Wb/jv/Crita Rakyat

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > Crita Rakyat
Jump to navigation Jump to search

Isi[edit]

Atur Pambuka[edit]

Crita Rakyat iku sawijining budaya bangsa sing dhuwur pangajiné amarga ngandhut tuladha tumindak becik lan ala. Wong kang tumindak becik mesthi antuk katentreman, sauntara wong kang tumindak ala bakal antuk kacilakan. Crita iki becik kanggo bocah-bocah cilik, prasaja lan bisa dijupuk hikmahé.

Crita Rakyat iki crita turun-tumurun saka dhaérah-dhaérah ing nuswantara. Sapa waé bisa nyunting utawa mbiyantu mekaraké crita iki. Buku iki kagawé kanggo nglestarèkaké budaya ing Indonésia.