Template:Wb/jv/ProyekWiki

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Wikipedia punika satunggiling ènsiklopédhi bébas ingkang dipunopèni déning Yayasan Wikimedia tanpa bathi ingkang nglampahaken kathah proyèk wiki multibasa:

Wiktionary
Bausastra Jawi
Wikibooks
Buku tèks kaliyan manual bébas
Wikiquote
Kumpulan kutipan
Wikisource
Dhokumèn sumber bébas
Wikispecies
Prakawis spésies

Sumber warta bébas
Commons
Berkas multimédhia bébas
Meta-Wiki
Kordinasi proyèk Wikimedia