Wy/su/Tepas

From Wikimedia Incubator
< Wy‎ | suWy > su > Tepas
Jump to: navigation, search

Gray book question.png Babasan Wisata
Wikivoyage-logo-id.svg Babahaseun Wisata

Religion 09.svg Tujuan Wisata
Exquisite-backpack.svg Liliaran

Wilujeng Sumping di Wikiwisata
info wisata bébas, anu digarap réréorangan
Kiwari Wikiwisata basa Sunda karak ngawadahan 101.343 artikel.
Tempat Pangkakoncarana
Panglawungan

Patepung lawung, paamprok jonghok. Ilikan ogé:

Tempat Bulan Ieu
Wroclaw-Most Grunwaldzki.jpg

Pangréana disorang.

Neuleuman Wikiwisata

Lumajak ka sakumna pamaké pikeun gawé bareng! di Wikiwisata saha baé ogé bisa jadi panulis tur bisa ngadeudeul kana eusi nu geus aya sangkan leuwih réa deui.
Anjeun kapahung? saupamana anjeun nyanghareupan masalah, pikeun info nu leuwih jero ilo Kaca Pitulung. Tempo ogé:



Wikimedia-logo.svg

Wikiwisata dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:


Wikiwisata nyangkaruk dina sawatara basa: Deutsch · Ελληνικά · English · Español · فارسی · Français · עברית · Nederlands · Polski · Português · Română · Русский · Svenska · Українська · Tiếng Việt · 中文
babakan basa lianna!


krédit foto