Wn/jv/Kaca Utama

From Wikimedia Incubator
Wn > jv > Kaca Utama
< Wn‎ | jv
Jump to: navigation, search
Breaking.gif



Sugeng Rawuh ing Wikinews

Wikinews utawa Wartawiki iki dikembangaké lan disebaraké kanthi tanpa béya isiné warta berita bébas. Ing Wikinews basa Jawa wis ana 72.799 artikel warta berita! Panjenengan bisa ngréwangi kanthi ngembangaké artikel-artikel berita anyar utawa ngembangaké sing wis ana! Sadurungé nulis artikel anyar mangga mirsani dhisik mbok-menawa artikelé wis ana sing nulis ing kaca iki.

Write.svg


Saiki dina Minggu tanggal 21 September 2014, jam 17.47 (UTC)

Budaya lan seni
Budaya lan seni
Ékonomi lan bisnis
Ékonomi lan bisnis
Kadurjanan lan hukum
Kadurjanan lan hukum
Olah raga
Olah raga
Pendidikan
Pendidikan
Pulitik
Pulitik
Sains lan tèknologi
Sains lan tèknologi
Tilar donya
Tilar donya
Liya-liya
Liya-liya


Aktualitas
Breaking.png


Sunting

2009

31 Agustus

30 Agustus

29 Agustus

28 Agustus

27 Agustus

26 Agustus

25 Agustus

24 Agustus

23 Agustus

22 Agustus

21 Agustus

20 Agustus

19 Agustus

18 Agustus

17 Agustus

16 Agustus

15 Agustus

14 Agustus

13 Agustus

12 Agustus

11 Agustus

10 Agustus

9 Agustus

8 Agustus

7 Agustus

6 Agustus

5 Agustus

4 Agustus

3 Agustus

2 Agustus

1 Agustus

31 Juli

30 Juli

29 Juli

28 Juli

27 Juli

26 Juli

25 Juli

24 Juli

23 Juli

22 Juli

Flag of Indonesia.svg Panetepan pamenang pamilihan Presiden Indonesia

21 Juli

20 Juli

19 Juli

18 Juli

17 Juli

Flag of Indonesia.svg Bom Jakarta

16 Juli

15 Juli

14 Juli

13 Juli

12 Juli

11 Juli

10 Juli

9 Juli

8 Juli

7 Juli

6 Juli

5 Juli

4 Juli

3 Juli

2 Juli

1 Juli

2008

14 Desember

13 Desember

12 Desember

11 Desember

10 Desember

9 Desember

8 Desember

7 Desember

6 Desember

5 Desember

4 Desember

3 Desember

2 Desember

1 Desember

30 November

29 November

28 November

27 November

26 November

25 November

24 November

23 November

22 November

21 November

20 November

19 November

18 November

17 November

16 November

15 November

14 November

13 November

12 November

11 November

10 November

9 November

8 November

7 November

6 November

5 November

4 November

3 November

2 November

1 November

      
Nuvola apps hwinfo.png Informasi

Wikinews Iku Apa?
Wikinews iku sawijining proyek Wikimedia sing kawiwitan ing Desember 2004. Wiwit tanggal kuwi, sukarelawan wis nulis warta-berita bébas. Ing Wikiwarta Jawa cacahé artikel saiki ana 72.799.

Sumangga nyoba nulis ing kothak wedhi, sawijining panggonan kanggo nulis apa waé. Sumangga panjenengan ngrasakaké piyé cara wiki lumaku.

Yèn panjenengan wis sumadya kanggu nyunting lan nganggit ukara gawé kaca pisanan panjenengan, artikel Kepriyé nyunting kaca lan Kepriyé miwiti kaca bakal bisa mbiyantu panjenengan. Artikel-artikel kuwi uga nyediyakaké rujukan praktis ngenani tambahan-tambahan lan sintaksis (kodhe perintah) sing digunakaké ing Wiki.




Replacement filing cabinet.svg Arsip warta sadurungé

2008

2007