Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Yèn ing tawang

From Wikimedia Incubator
Wb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Yèn ing tawang
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam Jawa
Jump to: navigation, search

Yen Ing Tawang Ana Lintang
Panembang: Waljinah Pangripta: Andjar Any

Tèks[edit]

  • Yen ing tawang ana lintang, cah ayu
  • aku ngenteni tekamu
  • marang mega ing angkasa, ingsun takokke pawartamu
  • Janji-janji aku eling, cah ayu
  • sumedhot rasane ati
  • lintang-lintang ngiwi-iwi, nimas
  • tresnaku sundhul wiyati
  • Dhek semana janjiku disekseni mega kartika
  • kairing rasa tresna asih
  • Yen ing tawang ana lintang, cah ayu
  • rungokna tangising ati
  • binarung swarane ratri, nimas
  • ngenteni mbulan ndadari
  • Dhek semana janjiku disekseni mega kartika
  • kairing rasa tresna asih
  • Yen ing tawang ana lintang, cah ayu
  • rungokna tangising ati
  • binarung swaraning ratri
  • ngenteni mbulan ndadari

Sumber[edit]