Wb/jv/Pengantin Jawa/Atur panampi

From Wikimedia Incubator
Wb > jv > Pengantin Jawa > Atur panampi
< Wb‎ | jv‎ | Pengantin Jawa
Jump to: navigation, search

Atur panampi iku urutan jroning prosèsi lamaran.

Tuladha atur panatacara ngancik panampi[edit]

Makaten para lenggah kakung saha putri, atur pasrahipun Bp.... pinangka duta saraya ing kalenggahan punika, kanthi prastawa cetha wijang wijiling pangandikan, ingkang salajengipun pasrah sarana badhe katampi panejenganipun Bp.... minangka sulih salira Bp.... sekalihan (mengku gati). Wekdal kasumanggahaken, sumangga nun....

Tuladha atur panampi[edit]

Wacan[edit]