Incubator:Tepas

From Wikimedia Incubator
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Incubator:Main Page and the translation is 57% complete.

Other languages:
Qafár af • ‎العربية • ‎asturianu • ‎авар • ‎azərbaycanca • ‎تورکجه • ‎Boarisch • ‎بلوچی مکرانی • ‎беларуская • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎български • ‎Bahasa Banjar • ‎বাংলা • ‎bosanski • ‎català • ‎کوردی • ‎čeština • ‎dansk • ‎Deutsch • ‎Zazaki • ‎Ελληνικά • ‎emiliàn e rumagnòl • ‎English • ‎Esperanto • ‎español • ‎eesti • ‎euskara • ‎فارسی • ‎suomi • ‎français • ‎galego • ‎Alemannisch • ‎ગુજરાતી • ‎Hawai`i • ‎עברית • ‎हिन्दी • ‎magyar • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎italiano • ‎日本語 • ‎Basa Jawa • ‎ქართული • ‎کھوار • ‎Kırmancki • ‎қазақша • ‎ភាសាខ្មែរ • ‎한국어 • ‎Ripoarisch • ‎Limburgs • ‎لوری • ‎lietuvių • ‎文言 • ‎Lazuri • ‎Baso Minangkabau • ‎македонски • ‎മലയാളം • ‎монгол • ‎मराठी • ‎Bahasa Melayu • ‎Mirandés • ‎مازِرونی • ‎Bân-lâm-gú • ‎Napulitano • ‎norsk bokmål • ‎Nederlands • ‎norsk nynorsk • ‎Novial • ‎occitan • ‎ଓଡ଼ିଆ • ‎Pälzisch • ‎Norfuk / Pitkern • ‎polski • ‎Piemontèis • ‎پښتو • ‎português • ‎Tarifit • ‎română • ‎tarandíne • ‎русский • ‎русиньскый • ‎संस्कृतम् • ‎Scots • ‎sámegiella • ‎සිංහල • ‎slovenčina • ‎Åarjelsaemien • ‎Soomaaliga • ‎shqip • ‎српски / srpski • ‎Basa Sunda • ‎svenska • ‎ślůnski • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎толышә зывон • ‎Türkçe • ‎Ṫuroyo • ‎татарча/tatarça • ‎ئۇيغۇرچە / Uyghurche • ‎ئۇيغۇرچە • ‎українська • ‎اردو • ‎Tiếng Việt • ‎粵語 • ‎中文 • ‎中文(简体)‎ • ‎中文(繁體)‎ • ‎中文(台灣)‎
Yayasan Wikimédia

Wilujeng sumping di Wikimédia Incubator!

This is the Wikimedia Incubator, where potential Wikimedia project wikis in new language versions of Wikipedia, Wikibooks, Wikinews, Wikiquote, Wiktionary and Wikivoyage can be arranged, written, tested and proven worthy of being hosted by the Wikimedia Foundation.

Sanajan wiki uji coba ieu tacan ngabogaan wiki maranéhanana sorangan, Anjeun bisa makéna di dieu sarua kawas Anjeun makéna di proyék Wikimédia séjénna.

Vérsi basa anyar ti Wikiversity sumangga ngarujuk ka Béta Wikiversity, sarta Wikisource ka Old Wikisource.

Anjeun henteu bisa mitembeyan hiji proyék anyar ti mimiti, Anjeun ngan bisa mitembeyan édisi anyar ti proyék anu geus aya.


Kumaha cara mitembeyan wiki anyar?

Lamun Anjeun di dieu pikeun mitembeyan édisi basa anyar ti hiji proyék, Anjeun bisa meunangkeun kabéh informasi di Help:Manual. Ménta maca leuwih tiheula kawijakan.

Sawatara aturan penting:

  • Anjeun merlukeun kode basa anu valid (dijelaskeun di Help:Manual), lamun Anjeun henteu ngabogaanana, sumangga datangan Incubator Plus.
  • Kalayan mitembeyan hiji wiki uji coba di dieu henteu hartosna wiki kasebut baris sacara otomatis ditarima ku Wikimedia; Anjeun perlu narékahanana sangkan ditarima ku subkomite basa leuwih tiheula. Tempo halaman paménta basa anyar pikeun informasi saterusna.
  • Ménta hormati konvensi pangaranan pikeun basa uji coba, pikeun mantuan migrasi halaman-halaman ka proyék wiki anu saéstuna. Kabéh halaman uji coba Anjeun (kaasup citakan sarta kategori) perlu dinamai kalayan unik (kalayan préfiks — sahenteuna kode basana; tempo di luhur) sarta kalayan konsisten.

Kumaha cara berkontribusi ka wiki uji coba di Incubator?

Lamun Anjeun ngabogaan kanyaho ngeunaan hiji basa anu ayeuna ngabogaan wiki uji coba di dieu, Anjeun pohara diharepkeun pikeun berkontribusi ka dina wiki uji coba kasebut.

Ménta bikeun préfiks anu bener pikeun kabéh halaman anu Anjeun jieun. Informasi saterusna ngeunaan préfiks.

Keur lumangsung

Wiki anu diinkubasi

Di handap ieu nyaéta sawatara wiki aktip:

These have been approved and/or created:

 

These are active and might get their own site soon:

 

These will likely stay here:

For a full list of wikis on Wikimedia Incubator, see Incubator:Wikis.

Sister projects

The Wikimedia Foundation operates several other multilingual and free-content projects:

Wikipedia Wikipedia
The free encyclopedia
Wiktionary Wiktionary
Dictionary and thesaurus
Wikisource Wikisource
Free-content library
Wikiquote Wikiquote
Collection of quotations
Wikibooks Wikibooks
Free textbooks and manuals
Wikinews Wikinews
Free-content news
Wikiversity Wikiversity
Free learning materials and activities
Wikivoyage Wikivoyage
The free online travel guide
Wikispecies Wikispecies
Directory of species
Wikidata Wikidata
The free knowledge base
Wikimedia Commons Wikimedia Commons
Shared media repository
Meta-Wiki Meta-Wiki
Wikimedia project coordination